ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ    |    HOME SERVICES
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ    |   
   210 2840197    |   
   697 9447805

Βιολογικοί καθαρισμοί

Γιατί να προτιμήσετε την Κλουβάτος Services


Η ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ SERVICES διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό και προσωπικό, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού, ικανοποιώντας οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Τα μηχανήματα, τα οποία χρησιμοποιούμε, τα προμηθευόμαστε από εκθέσεις της KARCHER, μιας απο τις μεγαλύτερες εταιρείες, η οποία εδώ και 75 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο του καθαρισμού.

Ο εξοπλισμός μας καθώς και τα υγρά καθαριστικά μας είναι πιστοποιημένα κατά ISO-9001, 2000. Εξοπλιζουμε το συνεργείο μας συνεχώς με νέα, σύγχρονα μηχανήματα και προϊόντα καθαρισμού, φιλικά προς τον ανθρώπινο οργανισμό αλλά και το περιβάλλον καθαρίζοντας και απολυμαίνοντας επιφάνειες εντός και εκτός του χώρου σας αποφεύγοντας αλλεργίες ή δερματοπάθειες.

Γιατί ο τακτικός βιολογικός καθαρισμός είναι απαραίτητος;


Όπως όλοι γνωρίζουμε ο ατμοσφαιρικός αέρας στο χώρο της εργασίας μας, της οικίας μας και ιδιαίτερα στους χώρους των υπνοδωματίων επιβάλλεται να είναι καθαρός για μια καλή ποιότητα ζωής.

Στα υπνοδωμάτια περνάμε το 1/3 της ζωής μας. Το στρώμα μας θα πρέπει να καθαρίζεται μία φορά τον χρόνο τουλάχιστον αφαιρώντας παθογόνους μικροοργανισμούς όπως τα ακάρεα καθώς και οργανικές απεκρίσεις του ανθρώπινου σώματος οι οποίοι προκαλούν εκτός από την δυσάρεστη οσμή και τον ξηρό αέρα, ασθένειες όπως μία απλή δηλητηρίαση, ενοχλήσεις στο στομάχι, γαστρεντερίτιδα ακόμη και ηπατήτιδα.

Κάνοντας λοιπόν αυθεντικό βιολογικό καθαρισμό, αφήνοντας το στρώμα και το μαξιλάρι μας καθαρό και με ευχάριστο άρωμα έχουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε έναν υγιεινό ύπνο.

Το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας. Ας το προφυλάξουμε λοιπόν από τους ρύπους του ατμοσφαιρικού αέρα, ο οποίος περιλαμβάνει ζωντανούς μικροοργανισμούς, ιούς και βακτήρια.

Υγιεινό περιβάλλον στο σκάφος σας!


Το σκάφος εκτός από μέσο μεταφοράς μπορεί να είναι και τόπος διαμονής. Υπεύθυνα και αποτελεσματικά σας εξασφαλίζουμε βαθύ καθαρισμό, αποστείρωση και απολύμανση στις ταπετσαρίες, τους χώρους διατροφής, τα χαλιά, το μπάνιο, τα δερμάτινα καθίσματα και σε κάθε είδους επιφάνειες.

Επιπλέον με την μέθοδο της αδιαβροχοποίησης δίνουμε διάρκεια σε χαλιά και υφασμάτινες επιφάνειες δημιουργώντας μία προστατευτική μεμβράνη που δεν επιτρέπει την εισχώρηση υγρών όπως το λάδι, το νερό, το γράσσο, καθώς και προστασία από την υγρασία και το αλάτι της θάλασσας.


Γνωρίζετε ότι;


Ο βιολογικός καθαρισμός είναι μία τεχνική διαδικασία καθαρισμού επίμονων λεκέδων που βασίζεται στην αρχή της διατήρησης του οξυγόνου με αερισμό σε υψηλά επίπεδα επιτρέποντας την βιολογική επεξεργασία και εξάλειψη πυκνών διαλυμάτων ρύπων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών αφήνοντας έτσι μία αίσθηση φρεσκάδας στον χώρο σας.

Βιολογικοί καθαρισμοί οικίας και σκάφους – Τι περιλαμβάνουν:


  • Στρώματα
  • Χαλιά
  • Ταπετσαρίες
  • Κουρτίνες
  • Καναπέδες
  • Καρέκλες

Κλείστε τώρα έναν βιολογικό καθαρισμό


Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε είδους πληροφορία ή ραντεβού για καθαρισμό.
Καλύπτουμε όλα τα βόρεια Προάστια μέχρι και Αιγάλεω και Περιστέρι.
210 2840197

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ
ΑΡ. ΓΕΜΗ 101061303000

ΓΡΑΦΕΙΟ

Αγίου Νεκταρίου 69, ΤΚ 14451
Μεταμόρφωση


Σταθερό. 210 2840197
Κινητό. 697 9447805

SOCIAL MEDIA

© Developed by Jetnet